Viszonteladóknak!

viszonteladó

TOP termékek
Összehasonlítás
FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

Házhozszállítás

Partnereink
Termékajánló

Ipari LED világítás

Fő kategória >LED lámpatestek >Ipari LED világítás

Megoldás minden helyre.

Bemutatjuk a LEDbarát és a Világítástechnika Kft. ipari LED világítás termékeit

Legyen szó akár egy új épületről, akár egy meglévő tér felújításáról, a vásárlók elérhető áron keresnek olyan világítási megoldásokat, amelyek egyszerre biztosítják a kiváló minőségű világítást és a jelentős energia- és karbantartásiköltség-megtakarítást.

A LEDbarát ésa VIlágítástechnika Kft.  LED-es megoldásainak köszönheti a kiváló minőségű fénykibocsátását. Akár 80 ezer órás életciklusa révén zavartalanul dolgozhat, és abban is biztos lehet, hogy kevesebbet kell a fényforrások karbantartására költenie.

A Philips és Sylvania gyártók LED-es fényforrásai mindemellett környezetbarát termékek is.

A Philips Ledinarire, CoreLine, a Sylvania EVO és Start családok  tagjai a hagyományos fényforrásoknál akár 75%-kal kevesebb energiát is fogyaszthatnak, így a villanyszámla és a CO2-kibocsátás is csökken.

Már azzal javul a vállalata fenntarthatósága, ha LED-re vált.

Ráadásul a váltás rendkívül egyszerű. A szerelvények kialakításának köszönhetően a meglévő lámpatestek közvetlenül lecserélhetők – így gyakorlatilag nincs szükség költséges újrahuzalozásra vagy a mennyezet átalakítására.

 

Mélysugárzók, csarnokvilágítók, álmennyezeti, por- és páramentes lámpatestek, fényvetők / reflektorok /Webáruház készítés