Viszonteladóknak!

viszonteladó

TOP termékek
Összehasonlítás
FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

Házhozszállítás

Partnereink
Termékajánló

Philips Hue Wireless okosvilágítás

Fő kategória >Philips Hue Wireless okosvilágítás

Philips Hue LED: személyes vezeték nélküli világítás

 

A Philips Hue több mint világítás- csak képzelete szabhat határt:

 

 • játsszon 16 millió színnel:, azáltal , hogy színes fénnyel festi meg otthonát : 
  • adjon egy kis játékosságot az esti meséhez
  • igazítsa a fényeket kedvenc csapata színéhez 

 

 • ébredjen minden nap napfényre:
  • Philips Hue LED -ek természetes módon segítik a reggeli felkelést vagy az esti elalvást, természetes fény utánzásával

 

 • vezérelje fényeit hangjával:
  • élvezze otthona automatizálását hangvezérelt világítással

 

 • otthon vagy távol: vezérelje fényeit a távolból a Philips Hue alkalmazás segítségével               

 

A képre kattintva megnézheti hogyan működik a PHILIPS Hue.


5 termék
Hue Starter Kits
7 termék
HUE Bulbs
4 termék
HUE Controls
2 termék
HUE LED szalagok
11 termék
Hue lámpatestek


 

A Philips Hue egyszerűen telepíthető és vezérelhető.Mindössze egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szüksége, illetve telepítenie kell a Philips Hue alkalmazást az okoseszközére. Ha ez megvan, minden készen áll. Kezdjünk hát hozzá!

A rendszer központja, a Bridge, szó szerint egy híd az okoseszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathat. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheti eszközeit, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethet. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi
Philips Hue rendszerébe.
Ismerje meg a Philips Hue alkalmazást. Tervezésekor az Ön kényelme, az otthona és mindennapi feladatai lebegtek szemeink előtt. Görgessen lentebb, és ismerjen meg néhányat a legjelentősebb változtatások közül. Kezdjen hozzá! Indítsa el a letöltést. Próbálja ki. Fedezze fel. Élvezze a kezelhetőséget és próbáljon ki minden lehetőséget.

Kövesse az alább 4 egyszerű lépést:

1. Áramellátás

Ha van Starter Kit indulókészlete, csavarja be az izzókat a meglévő foglalatokba, és kapcsolja fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztassa az áramforráshoz és kapcsolja be azokat. Ennyi az egész.

2. A Bridge

Csatlakoztassa a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztassa a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

3. Az alkalmazás

Töltse le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódjon a Bridge-hez. Keresse meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtalálta, a Philips Hue máris készen áll.

4. Fedezze fel!

Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerje a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezze fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltse le más gyártók alkalmazásait, és ismerje meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.
Webáruház készítés